HANSEN Kitchen logo

HANSEN Kitchen ApS   |   Broager 9 |   Hellested   |    DK - 4652 Haarlev   |   T +45 2097 3007   |   info@hansenkitchen.com

BUTIK

Om os

HANSEN Kitchen er ny Bora-forhandler
Bora-udsug - Udsugning via bordet
Bora-emhætte - Nyt emhætte-koncept

Bora emfang - en køkkenrevolution

Bora er historien om en visionær tysk møbelsnedker, der ikke var tilfreds med de udsugningssystemer til køkkener, som han stødte på, når han byggede køkkener til sine kunder.

 

Willi Bruckbauer hedder manden, der nu er hjertet i en virksomhed med omkring 150 ansatte, der trodser de store spillere i markedet og producerer kogeplader og bordsug-systemer, der virker, til den kræsne køkkenentusiast.

 

Og vi ved, det virker. I august 2016 sendte vi to medarbejdere ned til Bora, for at tage et kursus i, hvordan systemerne fungerer, hvordan de tegnes ind i vores køkkenmøbler, hvordan de installeres ude hos kunden, og hvordan man sikrer, at de suger optimalt, der hvor de installeres.

 

På videoen her til venstre kan I se, hvordan stegeosen fra det stegte kød bliver suget direkte ned i bordsuget, før det når at løfte sig op i den højde, hvor en emhætte normalt ville sidde.

 

På billedet til venstre ses en del af de køkkenkolleger fra hele Europa, vi var sammen med på kurset, og den demonstrationsopstilling, som overbeviste os om bordsugets overlegne funktion. Kokken på billedet tilberedte vores aftensmad på en tepan-pande og en induktionskogeplade, med et bordsug fra Bora Professional-serien placeret mellem de to. Aftensmaden var fantastisk, og der var intet spor af tilberedningen i luften bagefter... imponerende!

 

Teknikken er så effektiv, fordi Bora har forfinet den vej, stegeos og damp tager fra stegepande og gryde, ud gennem filteret og videre gennem aftræksrørene. Her måles effekten ikke på, hvor stærk en motor der trækker suget, men på hvor høj vindhastigheden er lige over suget, og den er 4 meter i sekundet!

 

HANSEN Kitchen er certificeret til at planlægge og installere alle Boras 3 produktserier; Bora Professional, Bora Classic og Bora Basic. Alle 3 serier fåes til både recirkulation og eksternt aftræk.

 
Kontakt os på 33 11 19 91, hvis du vil vide mere om Boras produkter og de muligheder, de giver for indretningen af dit køkken.

 

Se mere om de konkrete produktvarianter her:
https://mortenengebretsen.dk/bora-bordemfang/

 

HANSEN kitchen on Facebook HANSEN kitchen on Pinterest