HANSEN Kitchen logo

HANSEN Kitchen ApS   |   Broager 9 |   Hellested   |    DK - 4652 Haarlev   |   T +45 2097 3007   |   info@hansenkitchen.com

BUTIK

Om os

HANSEN Kitchen køkkenhistorie
Historien om HANSEN Kitchen

Unikt dansk designkøkken

I 1997 tegnede arkitekt og møbeldesigner Knud Kapper Hansen et køkken til en kunde, som ønskede sig et køkken i massiv træ, der “ikke var som andre køkkener”. I samarbejde med dygtige møbelsnedkere blev resultatet det, der senere kom til at hedde Serie 100.

Tanken bag designet var at skabe møbler, der står frit i rummet, så der skabes et rum med luft og plads til kokkerier, samvær og fællesskab.

Køkkendesignet Serie 100 består af køkkenborde, arbejdsøer, skabe, taburetter og spiseborde, hvor bukkene har synlige tappede samlinger. Skufferne er svalehalesamlede, grebet er udskåret i skuffens front, ligesom der arbejdes med skyggenoter og fine snedkerdetaljer.

Du kan skrive dig op til vores nyhedsbrev.

Helt fra begyndelsen har det været et mantra udelukkende at arbejde i massiv træ fra yderst til inderst, ligesom vi arbejder med lim og olier, der er så miljøvenlige som muligt.

Køkkendesignet er blevet markedsført siden 1998. Det har været udstillet på flere boligmesser i Danmark og i USA, hvor Hansen Kitchen i 2004 i New York modtog den prestigefyldte "ICFF Kitchen & Bath Design Award".

Køkkener fra HANSEN har i alle årene været et anerkendt nicheprodukt i køkkenverdenen med sin klare holdning til indretning, miljø, materialer og kvalitet. En holdning som har vundet genklang hos glade og tilfredse kunder i Danmark, Belgien, England, Frankrig, Holland, Luxemborg, Malta, Norge, Sverige, Schweiz, Tyskland og USA.

I 2006 kom Serie 200 til. Serie 200 er et mere minimalistisk design med enkle gennemgående linjer. Også her arbejdes der udelukkende i massiv træ og med samme kompromisløse holdning til kvalitet.

Produktlinjerne HANSEN Blocks og HANSEN Kompakt Køkken er udviklet for at imødekomme vore kunders ønske om at have et fleksibelt køkken eller behov for et mindre, kompakt køkken i et sommerhus, kontormiljø eller i den lille lejlighed.

I foråret 2014 overtog Charlotte Mannstaedt alle rettigheder til HANSEN´s køkkendesign, og virksomheden er nu under rivende udvikling. Vi arbejder på nye produkter inden for boligtekstiler samt mindre træemner såsom bordskånere, skærebrædder osv., som forhandles gennem vores online butik Fagerstok.dk, hvor kollektionen af bæredygtigt boligtilbehør løbende udvikles og udvides. Også nye møbler er på tegnebrædtet, men det vil vi afsløre mere om senere.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, så du får besked, når der er nyheder fra HANSEN.

HANSEN kitchen on Facebook HANSEN kitchen on Pinterest