HANSEN Kitchen logo

HANSEN Kitchen ApS   |   Broager 9 |   Hellested   |    DK - 4652 Haarlev   |   T +45 2097 3007   |   info@hansenkitchen.com

BUTIK

Service

Service – Vedligeholdelse af køkken
Service – Oliebehandling af køkken
Service – Justering af skuffer

Blums guide til justering af køkkenskuffer

Service – Afmontering af skuffer på skinner

Vedligeholdelse af dit HANSEN køkken

Vi bestræber os på altid at levere den bedst tænkelige service til vores kunder. Det gælder i selve designforløbet, hvor alle muligheder skal vendes, før de endelige beslutninger kan tages, under produktionen, hvor vi holder vores kunder løbende orienteret, og ved selve installeringen af køkkenet, hvor vi tilser, at køkkenet står helt klart, når vi går ud af døren.

Et HANSEN Køkken skal vedligeholdes rigtigt, hvis det skal bevare sin skønhed og fulde funktionalitet. Det er ikke spor kompliceret, hvis man ved hvordan.

Vi kommer gerne og udfører opgaverne, men er du lidt praktisk anlagt kan du sagtens gøre det meste selv. Derfor har vi her et afsnit med hjælp til selvhjælp, så du kan holde dit HANSEN Køkken på toppen.

Hvordan vedligeholder jeg mit oliebehandlede køkken?

Almindelig daglige vedligeholdelse består blot i aftørring med klud opvredet med lunkent vand.

Efter lang tids brug kan det være nødvendigt at friske overfladen op med lidt olie, som regel ikke oftere end 1 - 2 gange om året. Til dette formål kan du anvende alle former for møbelolie, men vi anbefaler vores linoliebaserede olie, da den er ren og uden unødvendige tilsætningsstoffer

Hvis møblet er meget medtaget, kan det først slibes let med fint sandpapir (korn 180-400), hvorefter støvet aftørres, og der påføres olie. Olien kan påføres med pensel, svamp eller klud. Tørre partier på møblet vil suge mere olie end andre, men vær opmærksom på, at aftørre overskydende olie, efter 15-30 min. så det ikke tørrer ind til grimme lakagtige partier på overfladen. Hellere lidt olie ad to omgange, end for meget på én gang. Til sidst aftørres møblet med en tør klud.

Husk altid at opbevare brugte olieklude i lukket beholder, da kludene kan selvantænde.

Undgå vandsprøjt på de olierede flader de første dage efter en oliebehandling, da det kan give hvide pletter i den friske olie.

Trænger dit køkken efter mange års brug til mere end bare en kærlig olieklud, kan du rekvirere vores køkkensnedker til at give dit køkken en slibning og oliebehandling - det vil være som at få et helt nyt køkken. Kontakt os på info@hansenkitchen.com eller tlf. 3311 1991.

Hvordan justerer jeg mine køkkenskuffer?

Skufferne kan justeres på alle leder og kanter ved hjælp af små justeringshjul, -skruer og -tapper, der er integreret i skuffebeslaget.

De to små hjul, der sidder midt i det orange beslag under skuffen justerer skuffen fra side til side, og sikrer, at skuffer står lige over hinanden.

Ved hjælp af de to små grå tapper, der sidder ved skuffens yderkant, kan du højdejustere skuffen, så du kan finjustere afstanden mellem skufferne.

På beslaget på skuffens bagside kan du justeres skuffens hældning, så fronterne står lige og parallelt.

Den lille orange skrue, der sidder på beslaget bag ved skuffens forkant, justerer dybden, så skuffen kan stå præcist i forhold til kabinettet og de øvrige skuffer.

Hvordan afmonterer jeg mine køkkenskuffer?

Lige bag den nederste forkant på skuffen sidder på begge sider et orange beslag. Det er dette beslag, der udløser skuffen. Stil dig foran skuffen, grib med en hånd på hver side af skuffen under dens forkant, tag fat i de to orange beslag og træk dem samtidigt ud mod siden. Herved løsnes skuffen, og du kan forsigtigt løfte den op og ud af skuffeskinnerne.

Når du skal montere skuffen igen, trækker du skuffeskinnerne ud, lægger skuffen på skinnerne, og skubber den helt ind, indtil du mærker, at den klikker på plads i beslaget. Det kan af og til være nødvendigt at åbne og lukke skuffen et par gange, før den glider helt på plads i beslaget.

Undgå, at der kommer urenheder i skuffeløbene. Det kan sætte sig i fedtstoffet i skuffeskinnerne, så de ikke fungerer tilfredsstillende. Hvis du har brug foretage stærkt støvende arbejder, er det en god ide at dække køkkenmøblerne til.

Når du stiller skuffen fra dig, efter at have afmonteret den, så stil den på bagkanten, så du undgår at beskadige front eller sider.

HANSEN kitchen on Facebook HANSEN kitchen on Pinterest